Beleef Abdij Westmalle

Beleef Westmalle

Van een ontspannende wandeling tot een gezellig moment in Café Trappisten:
om en rond onze abdij valt veel te beleven. Kom proeven, ontdekken en vooral genieten.

Wandelen rond de abdij

De omgeving rond onze trappistenabdij ziet er ieder seizoen weer anders uit. Als je houdt van een stapje in de natuur, moet je hier zeker eens komen wandelen.

Zet de eerste stap

Genieten in Café Trappisten

Een bezoek aan Westmalle is niet compleet zonder halt te houden in Café Trappisten. Hier geniet je van onze Extra, Dubbel en Tripel én van talloze specialiteiten.

Naar Café Trappisten

Toerisme Malle inspireert je

Op zoek naar een leuke uitstap in Westmalle en omstreken? De toeristische dienst van Malle helpt je graag verder!

Naar Toerisme Westmalle

Bezoek onze brouwerijwinkel

In de brouwerijwinkel vind je onze bieren, geschenkpakketten, glazen en enkele reclame-artikelen. Hij is alleen open op vrijdag tussen 7:30-11:30u.

Op deze vrijdagen is hij gesloten:

  • 19 mei 2023
  • 21 juli 2023
  • 29 december 2023

Betalen doe je cash of met kaart. Rij binnen langs de poort in het verlengde van de oprijlaan van onze brouwerij. Binnen staat een bord met verdere aanwijzingen.

Westmalle Foodtruck

Boek de Westmalle Bar om je feest nog leuker te maken

Wie net iets anders wil voor zijn evenement of feest, valt zeker voor de gezellige sfeer van de Westmalle Trappist Bar. Het Want het is immers altijd heerlijk genieten bij een glas trappistenbier en een hapje met kaas van de abdij. En natuurlijk kom je bij onze barman alles te weten over de brouwerij en haar bieren.

Omdat iedereen andere wensen heeft, werken we volledig op maat. Neem contact op met onze zelfstandige uitbater voor meer informatie en een vrijblijvend voorstel op bbqwagen@gmail.com of +32 484 16 21 21.

This site is registered on wpml.org as a development site.